Nincsenek termékek a kosárban.

Belépés

Természetes összetételű, kiváló minőségű készítményekkel az egészséges méhekért, eredményes méhészkedésért.

Ismerje meg Hűségprogramunkat, melyben minden elköltött 50 Ft után 1 forintot jóváírunk. Most minden új regisztrálónak 500 pontot írunk jóvá. A részletekért kattintson ide .

Termékeink

Hive Alive

Kiszerelés Ár Hűségpont
100 ml 7 600 Ft 152
500 ml 25 900 Ft 518
2000 ml 67 800 Ft 1 356

Termékbemutató videó

Kiszerelés

Gyógyszer oldalon támogatott gyógyhatású készítmény!

Varró Levente erdélyi méhész tapasztalatai a Hive Alive-ról.

A HiveAlive jelentős segítséget nyújt a Nosema fertőzöttség és a varroatózis elleni küzdelemben. Rendszeres használata elősegíti az erős, egészséges méhcsaládok és a kiegyensúlyozott méztermelés fenntartását.

 • Erősíti a méhcsaládokat
 • Segít a bélrendszer egészségének fenntartásában
 • Növeli a méztermelést
 • Növeli a fiasítást
 • Növeli a méhek élettartamát
 • Teljesen természetes hatóanyagokat tartalmaz
 • Biztonságos és ártalmatlan a méhek számára
 • Nincsenek maradványanyagok a mézben, méhviaszban
 • Gátolja a cukorszirup erjedését
 • Használata könnyű és egyszerű
 • Sokoldalúan tesztelt

Az gyártó Advance Science évekig kísérletezett bioaktív összetevőkkel annak érdekében, hogy olyan terméket fejlesszen ki, melyet Ön, a méhész, könnyen és biztonságosan használhat a kaptárban méhei erősítésére. Így jött létre ez az egyedül álló készítmény a HiveAlive, melynek összetevőit tengeri bio-kivonatok (OceaShield™), timol, és citromfűolaj alkotják.

„Egyes összetevői, mint a timol, már generációk óta a méhészek használatában állnak. Mi most továbbfejlesztettük és stabilizáltuk e kivonatokat, majd vegyítettük az újólag felfedezett bioaktív anyagokkal. Kutatásaink során, melyekkel a méhek számára a modern környezet által nyújtott kihívásokat vizsgáltuk, kifejlesztettük az OceaShield™-et, egy új organikus összetevőt, mellyel vírus és gombaölő tulajdonságokat biztonságosan és hatékonyan juttathatunk be a táplálékon keresztül. Az OceaShield™ kifejlesztésekor természetes tengeri alapanyagokat használtunk fel, melyek tudományos módszerekkel értékelt antimikrobiális, vírus-, és gombaölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Úgy vegyítettük ezeket a kivonatokat, hogy bioaktív tulajdonságaik megőrzése mellett vonzó és gazdag tápanyagforrás maradjanak a méhek számára.”

A Görög Méhészeti Intézet 40 méhcsaládon végzett hosszútávú kisérletet (2012 November - 2014 Május) amelyben 20 családot HiveAlive™-os cukorsziruppal, 20 családot pedig sima cukorsziruppal kezeltek. A kisérlet végére közel megduplázódott (89%)a HiveAlive™-al kezelt méhcsaládok népessége a sima cukorszirupon fejlődő családokhoz képest, úgy hogy közben nem volt téli veszteség sem.

 

Gyártó honlapja: www.advancescience.com

 

 

Letölthető dokumentumok

Vernalis

Vernalis Bt.
7694 Hosszúhetény, Kismező u. 2/C

+3672 590 001, +3630 743 7048

Cégjegyzékszám: 02 06 067743
Adószám: 20194358-2-02

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás.